Erdei Bringapark a Balatonnál

Erdei Bringapark a Balatonnál

Nem kell már Ausztriába vagy Szlovéniába utaznia az erdei bringaparkok szerelmeseinek.

Erdei bringapark a Balatonnál


Nem kell már Ausztriába vagy Szlovéniába utaznia az erdei bringaparkok szerelmeseinek. A szakértők szerint az ország jelenleg legszebb és legjobb erdei bringaplyája épült meg tavasszal Alsóörsön. A sportág magyar olimpikonja és a kerékpáros szövetség nemzetközi versenybírója is bejárta és kipróbálta a terepet, és egybehangzó véleményük szerint a park vetekszik nemcsak a hazai, hanem a környező országok legjobb erdei kerékpáros pályáival, sőt, a későbbiek folyamán alkalmas lesz akár nemzetközi versenyek lebonyolítására is.

Mindenki, aki kipróbálta, vissza szeretne térni ide. 



A kanyarokkal, flow-trailekkel, ugratókkal tarkított pálya nemcsak a felnőtteknek és a versenyzőknek jelent feledhetetlen élményt, hiszen a pályarendszer hosszú részei a kezdők vagy a gyerekek számára vannak kialakítva.

Ráadásul a bringapark közvetlen közelében található Varázserdő/AMFI-ban mindenkinek lehetősége van a felfrissülésre vagy pihenésképpen egy planetáriumi vetítés megtekintésére az ország jelenleg működő, legynagyobb planetáriumában.

A pályák használata ingyenes, de mindenkinek melegen ajánljuk, hogy a bejáratnál álló két táblán olvassa el a pálya használatának szabályait és feltételeiet, mert a szabályok betartása nélkül a pálya használata veszélyes lehet.


8226 Alsóörs, Vasút u. 3. • +36 87-575-000 • info@balatonriviera.hu

20 °C Tiszta égbolt
Szél: 2.68m/s É