Itt kezdődött minden…
Joggal mondhatjuk, hiszen kevés olyan balatoni étterem van, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza!
A Halásztanya éttermet közel 110 éve nyitotta meg Potyondi József Alsóörsön,”Vendéglő a magyar tengerhez” névvel. Azóta sok idő telt el, de máig őrizzük a hagyományt és a mai napig a 100 éves recept alapján készítjük a halászlevet.
Mára étlapunk kínálatában a halételeken kívül nemzetközi és hazai ízek is helyet kapnak. Legyen szó szállóvendégről vagy betérő utazóról étlapunkon közel 80 fogás közül válogathat.
Árszínvonal: átlagos
Üzlet specialitása: magyaros ételek, halászlé, szárnyasételek
Kiemelt célcsoportok: üzletemberek számára, konferencia helyszín, szervezett csoport, senior
Konyha jellege: magyar, nemzetközi, hazai ízek
Étlap nyelve: magyar, angol, német
Kiegészítő szolgáltatások: hifi berendezés, rádió
Fizetési lehetőségek: eurocard / mastercard, Visa, SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Kategória: | Étterem |